Alltop lighting gir lokale energileverandører og avdelinger for offentlige arbeider i byer høykvalitets solcellelamper og solcellegatelamper

Alltop-belysning er det viktigste for solcellelys av høy kvalitet, og gatelysene for solenergi for den lokale energileverandøren og avdelingen for offentlige arbeider i byene. Vi tilbyr også kunder tilpasset LED-gatebelysningsløsning for utendørs solenergibelysningsprosjekter på gater, motorveier, landlige veier, innkjørsler , hage osv.

● Med 13 års erfaring med eksport, har vi kunder over hele verden som Amerika, Canada, Chile, Brasil, Sør-Afrika, Tyskland, Spania, Malaysia, Filippinene, etc. Og vi har nå 5 verksteder, 40 utenlandssalg, 14 ingeniører, 150 arbeidere.

● Kvalitet er vårt selskaps liv. Vi bruker materialer av høy kvalitet, i mellomtiden har vi også vår strenge QC-prosess under produksjon. Prisen vår er mye bedre i markedet basert på samme kvalitet, fordi det meste av tilbehøret til lysene vi produserte av oss selv , selv vi har vårt eget pakkeverksted. Våre produkter er populære over hele ordet. La oss ta noen bilder fra våre kunder.

● Det er bare de små delene av kommentarene fra våre kunder. Hvis du vil vite mer, vennligst besøk vår nettside.

news-img

● Vi har den sterke kapasiteten til forskning og utvikling. For eksempel har vi et nytt produktutgivelsesmøte med 3-5 typer produkter hver måned.

Vi vil beholde vår opprinnelige tro og gå videre til den vakre morgendagen steg for steg, håper vi vil vokse opp sammen jevnt og trutt.


Innleggstid: Des-07-2021